Testimoniale

Suntem foarte mândri de serviciile pe care le oferim clienților noștri. De fapt, vedem o relație cu clientul drastic mai personală decât cea a majorității agențiilor din domeniul nostru. Relațiile cu clienții noștri nu încep la ora 9 dimineața și se termină la ora 18:00 sau mai bine zis tarziu in noapte!

Social Media Marketing
“Promptitudine. Seriozitate. Consiliere în luarea celor mai bune decizii. Asta am întâlnit la echipa Zoom Agency, pe care o recomand cu căldură! Aveam nevoie de o schimbare a magazinului nostru virtual. Cei de la Zoom Agency au venit cu propuneri de actualitate și care sa se potrivească stilului nostru , iar magazinul nostru a crescut în imagine si vânzări! Multumim din suflet echipei! Recomandam ZoomAgency! Site-ul nostru a crescut în vizibilitate si cautari pe Google de când lucram cu ei. Lucram cu aceasta echipa de specialisti ceva timp, pentru a imbunatati site-ul nostru. Ii recomandam pentru seriozitate, informatii de actualitate și promptitudine! ”
Nicoleta Lutic
Director General
Site-ul nostru a pierdut, dupa aproximativ 2 ani de stabilitate pe prima pagina, toate pozitiile in decurs de o luna in urma unui update Google. Asa ca am fost nevoit sa gasesc o solutie si am descoperit Zoom Agency. In urma celor prezentate de ei am acceptat si in scurt timp a fost schimbat site-ul si pozitiile au revenit pe prima pagina. De atunci colaboram online de mai bine de 2 ani.
Nicolae Manolachi
Director
Am avut nevoie de o agentie care sa ma consilieze si sa se ocupe de tot proiectul meu online de la zero. Am incredintat tot catre Zoom Agency si nu am regretat nici o secunda. Site-ul a fost gata intr-o  luna si am avut comenzi inca de la inceput. Acum, dupa un an si jumatate vanzarile au crescut si sunt foarte multumita de rezultat. Daca aveti nevoie de creeare de site-uri si optimizare SEO recomand din suflet Zoom Agency!
Cristina Sorescu
Manager General